Over Ledscherm Media

Ledscherm Media biedt advertentieruimte op ledschermen op strategische plekken met veel bereik in verschillende regio’s aan. Wij begeleiden elke klant van A tot Z, vanaf het eerste contact totdat alle advertenties op de juiste schermen draaien.

En zo begon het

De beste ideeën ontstaan door eigen behoefte. Zo begon het ook voor Ledscherm Media, opgericht door ondernemers die weten hoe belangrijk het is om gericht te adverteren voor regionale doelgroepen. Als echte ondernemers zagen we de kansen om andere ondernemers te helpen met gerichte advertenties op ledschermen. Ledscherm Media biedt om die reden een netwerk van ledschermen en kan zo voor ieder bedrijf de ideale advertentieruimte aanbieden.

Offerte aanvragen 085 023 1390

Ons team

Bekijk hieronder het team van Ledscherm Media.

Mike

Mede-eigenaar


“Vanaf de oprichting van Ledscherm Media maak ik deel uit van dit enthousiaste en gedreven team. Het helpen van bedrijven bij een advertentiecampagne is waar ik enthousiast van word. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant, stel ik de perfecte advertentiecampagne samen.”

Eline

Intern Accountmanager / DTP-er


”Kun je wel wat hulp gebruiken bij de opmaak van een advertentie? Geen probleem, ik help je graag!
Laten we er samen voor zorgen dat jouw advertentie opvalt en de juiste doelgroep bereikt. Ik kijk ernaar uit! Door heel het land zijn advertentiecampagnes zichtbaar, welke ik samen met de klant heb ontwikkeld. Daar word je toch enthousiast van?! Een jong, snel groeiend bedrijf, waar ik graag onderdeel van uit maak’’.

Bart

Eigenaar

 

“Het oprichten van Ledscherm Media kwam voornamelijk voort uit een eigen behoefte. Als ondernemer was ik op zoek naar mogelijkheden om mijn bedrijf op de juiste manier op te laten vallen. Out of Home reclame is naar mijn mening een belangrijke succesfactor in de branding van bedrijven.

Als medeoprichter van Ledscherm Media ben ik dagelijks bezig om ons bereik te vergroten. Mijn ambitie is om met Ledscherm Media op zoveel mogelijk drukke locaties actief te zijn. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf een op maat gemaakte advertentiecampagne samenstellen.”

Thomas

Accountmanager

 

“Als gedreven en ervaren accountmanager ben ik gespecialiseerd in het opbouwen van sterke klantrelaties. Mijn empathisch vermogen stelt me in staat om de behoeften van bedrijven perfect te begrijpen, waardoor ik altijd een optimale zichtbaarheidsoplossing bied. Ik ben een doorzetter en zet me in om aan beide kanten tevredenheid te garanderen. Samen tillen we uw bedrijf naar een hoger niveau!”

Nick

Accountmanager

 

Met mijn achtergrond in de bouw weet ik wel van aanpakken.
Ik zit graag bij de klant aan tafel om samen te sparren. Kijkend naar de wensen en behoeften van de ondernemer.
Led-reclame is zo’n krachtig middel. Ik overtuig u graag wat het voor u als ondernemer kan betekenen.