Meer rendement halen uit uw bedrijfspand? Investeer in een ledscherm.

Ledscherm Media biedt ondernemers de mogelijkheid om meer rendement uit het eigen bedrijfspand te halen. Dit doen wij door led schermen ter verkoop aan te bieden. Wanneer u met uw onderneming aan een drukke weg gevestigd bent kunnen wij vervolgens de advertenties verkopen. 

Naast de bovengenoemde optie kunt u er ook voor kiezen om Ledscherm Media de investering te laten doen.

Contact opnemen

A title

Image Box text

Het vergunningstraject

Wanneer u buiten uw bedrijfspand een led scherm wilt plaatsen kan dit niet zonder toestemming van de gemeente. Ledscherm Media helpt daarom bij het gehele vergunningstraject. Wanneer de gemeente besluit een vergunning te verlenen kunt u het led scherm op vier mogelijke manieren inzetten.

De mogelijkheden op een rijtje:

  • Ledscherm Media investeert in een led scherm, bedrijf X krijgt een deel van de advertentieruimte. De overige advertenties worden verkocht door Ledscherm Media.
  • Ledscherm Media investeert in een led scherm, bedrijf X krijgt een deel van de inkomsten. De advertenties worden verkocht door Ledscherm Media.
  • Bedrijf X investeert in een led scherm, de advertenties worden verkocht door Ledscherm Media. De inkomsten worden verdeeld.
  • Bedrijf X schaft een led scherm aan voor eigen gebruik.

*Mocht de gemeente besluiten om geen vergunning te verlenen gaat de koop van het scherm niet door.

Een bestaand led scherm

Wanneer u als ondernemer in het bezit bent van een led scherm kan Ledscherm Media de exploitatie doen. De inkomsten zullen dan ook verdeeld worden. Wij komen graag vrijblijvend langs om naar de locatie te kijken.