Strategisch bereik

Ledscherm Media is bezig met het uitbreiden van het netwerk van ledschermen. Zo bieden we u op steeds meer strategische plekken aan om op een ledscherm te adverteren. Op deze plekken ziet maar liefst 95% van de mensen die passeren uw boodschap. Hoe efficiënt wilt u uw advertenties hebben?

Natuurlijk is het mooi om op de drukke punten in Nederland te adverteren op een ledscherm. Het maakt u trots om uw advertentie te zien. Bij Ledscherm Media benutten we daarom graag de kracht van de regio. Door lokaal advertentieruimte aan te bieden, kunt u nog efficiënter omgaan met uw advertentiebudget.

Optimale service

Het is eenvoudig om te adverteren op de schermen van Ledscherm Media. Wij begeleiden u bij het gehele proces, van A tot Z. Hierdoor zult u ook snel resultaat ondervinden. Heeft u een eigen ontwerper in dienst of een reclamebureau dat alles voor u opmaakt, dan zullen wij het contact onderhouden over de aanleverspecificaties et cetera. Wanneer u geen grafische hulp heeft, maken wij uw ledscherm-advertentie gewoon voor u op. Zo ziet u: onze service gaat heel ver.

Offerte aanvragen

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Over Ledscherm Media

Ledscherm Media biedt de beste advertentieruimte op ledschermen op strategische plekken met veel bereik. Daarbij staat service richting onze klanten altijd voorop. Wij begeleiden elke klant dan ook van A tot Z, vanaf het eerste contact totdat alle advertenties op de juiste schermen draaien. Wij helpen bedrijven en merken.

Meer over ons

Deze adverteerders gingen u voor